Skapad av:
Yoga för nya leenden UF
Samlar in till:
Operation Smiles allmänna arbete
Hej du!

Jag heter Fanny Eriksson, är nyutbildad yogalärare och projektansvarig för Yoga för nya leenden. Jag hörde om organisationen Operation Smile för första gången när jag på min yogalärarutbildning i somras, lyssnade på min favoritpodd Björn & Navid. De pratade varmt om många olika välgörenhetsorganisationer, men Operation Smile fastnade lite extra för mig. Var 3:e minut föds nämligen ett barn med läpp-käk-gomspalt någonstans i världen. Barn som ofta tvingas leva ett liv i utanförskap, får svårt med talet och riskerar att bli undernärda. Med hjälp av volontärer och givare, kan Operation Smile erbjuda kostnadsfria operationer för dessa barn. En sådan operation, som förändrar en människas liv på riktigt, behöver inte kosta mer än 2400 kronor. Hur fantastiskt är inte det!? När skolan väl började igen och vi skulle komma igång med våra gymnasiearbeten, visste jag att jag ville koppla mitt till yoga, även om jag då inte riktigt visste hur. I bakhuvudet fanns dock fortfarande Operation Smile, så när initiativet "För nya leenden" dök upp i mitt flöde, visste jag precis vad jag ville göra.

Yoga, dess filosofi och metafor för livet har gett och lärt mig massor och fortsätter att göra det, varje dag. Yoga är ett sätt för mig att röra min kropp på ett vis jag älskar och mår bra av, samtidigt som filosofin ökar min förståelse för vad som är viktigt på riktigt och hjälper mig att hitta hem. Yoga har helt enkelt gett mig ett nytt leende, något jag i den mån jag kan, vill dela med så många som möjligt. Därför håller jag yogaklasser hos Home Yoga & Wellness Studio i Helsingborg, som erbjuder en fantastiskt inbjudande och accepterande atmosfär, för att du ska kunna hitta hem "till hjärtat, kroppen och din inre urkraft". På min instagram @yogafornyaleenden delar jag foto, film och text om yoga, dess filosofi och potential. Där får du även information om datum och tid för yogaklasserna. Yoga för nya leenden är med andra ord, i dubbel bemärkelse, ett projekt för nya leenden. Om någonting av de jag gör bidrar till ett nytt leende hos dig, skulle ingenting göra mig gladare än om du väljer att bidra till min insamling för Operation Smile.

Tillsammans tar vi del av yogans magi, just för att skapa nya leenden och hitta hem!
Ge en gåva
5 205 kr
108%
0 Dagar kvar

Yoga för nya leenden UF donerat 4 745 kr

Senaste aktivitet

 • Yoga för nya leenden UF Yoga för nya leenden UF donerat 1 270 kr

  Tack vare sista yogaklassen för denna kurs, "fantasi", har vi tillsammans samlat in över 5000 kronor. Det motsvarar drygt två livsomvälvande operationer! Underbart hörni ♡

 • Yoga för nya leenden UF Yoga för nya leenden UF donerat 850 kr

  Yogaklassen "tristess" drog in hela 850 kronor! Tusen tack till er alla som var där ❤

 • Yoga för nya leenden UF Yoga för nya leenden UF donerat 685 kr

  Tredje yogaklassen "kontraster" drog in 685 kronor! Ett stort tack till alla er som deltog ♡

 • Yoga för nya leenden UF Yoga för nya leenden UF donerat 680 kr

  Tack vare andra yogaklassen "balans" och de som deltog, har Yoga för nya leendens insamling nått det första insamlingsmålet på 2400 kronor! Det motsvarar en operation som förändrar ett liv för en person som får ett nytt leende :)

 • Yoga för nya leenden UF Yoga för nya leenden UF donerat 1 000 kr

  Genom första yogaklassen "intuition", samlande vi tillsammans in hela 1000 kronor! Tusen tack till er alla som deltog ♡

 • Olof Eriksson Olof Eriksson donerat 300 kr

  Julklapp

 • Anonym användare Anonym användare donerat 100 kr

  Härligt engagemang

 • Olof Eriksson Olof Eriksson donerat 20 kr

 • Anonym användare Anonym användare donerat 40 kr

 • Fanny Eriksson Fanny Eriksson donerat 20 kr

  World Smile Day

 • Fanny Eriksson Fanny Eriksson donerat 240 kr